Awards 2018

Dit jaar, voor de 7de editie, gaan we het gevecht aan met een aantal vooroordelen en stereotypen. Ondernemen is niet voorbehouden aan een beperkte elite maar moet mogelijk zijn voor iedereen, ongeacht zijn of haar afkomst, geslacht, sociale achtergrond of leeftijd. Wij geloven dat iedereen de kans moet krijgen om te ondernemen, zolang hij/zij beschikt over de nodige ondernemerscapaciteiten, energie, motivatie en toegang tot de nodige financiering en begeleiding. 25 ondernemers zullen worden geselecteerd om deel te nemen aan onze wedstrijd ‘De Micro-ondernemer van het jaar’.

De projecten worden geëvalueerd op basis van 4 categorieën die ook de leidraad vormen voor de campagne ‘Ook ik ben Ondernemer’.

De stemmen op Facebook zullen bepalen wie de winnaars in deze vier categorieën worden. Het project met het meeste likes krijgt een dubbele beloning (prijs van de eigen categorie + publiekslieveling prijs).

Tijdens de slotceremonie op vrijdag 23 maart zal de jury een eindwinnaar selecteren uit de vier profielen die als overwinnaar uit de bus kwamen in de vier categorieën. Hij/zij mag zich met trots de ‘Micro-ondernemer van het jaar 2018 noemen.

Ondernemer en wereldburger

Vrouw, moeder, ondernemer

De selfmade ondernemer

Op ondernemen staat geen leeftijd